Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЕКОНОМІКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ТА АПК»

За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК», який проходив на базі Подільського державного аграрно-технічного університету, згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 31.03.2020 р. № 22.1/10-778 Галузевою конкурсною комісією у запланований термін підведено підсумки на основі проведеного рецензування робіт та відповідно розміщених на сайті рейтингових списків визначено переможців, серед яких є студент нашого університету.

Наукову роботу Спісівцева Ярослава Андрійович, студента спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економіка підприємства», факультету економіки і права відзначено дипломом ІІІ ступеня. Науковий керівник – завідувач кафедри економіки підприємства та менеджменту, д.е.н., професор Шиян Дмитро Вікторович.

Вітаємо Вас з перемогою та бажаємо

подальших наукових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *