Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Афанасьєв Микола Васильович

Афанасьєв Микола Васильович
.

Посада, науковий ступінь: проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук, професор.
Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2001 р.), Почесною грамотою Верховної Ради України (2005 р.), почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава» (2009 р.), нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові досягнення» (2009 р.).

Навчальні курси: «Маркетинг», «Основи наукових досліджень».

Наукові інтереси: теорія та методологія економічного розвитку підприємства, проблеми стратегічного розвитку підприємства та регіону, проблеми освіти.

Додаткова інформація: Афанасьєв М.В. є одним з засновників напрямку «Менеджмент» в Україні. За період роботи в університеті було опубліковано, як одноосібно так і у співавторстві більше 300 наукових праць, в тому числі 3 монографії, 9 навчальних посібників, в тому числі 3 з грифом МОН України (навчальні посібники «Економіка підприємства», «Оцінка ефективності організаційно технічних заходів», «Економічна діагностика», «Тренінг: формування компетенцій з економіки підприємства». Під його керівництвом захищено 11 кандидатських дисертацій.
З 1994 р. – член науково-методичної комісії МОН України з економіки і підприємства, член експертної ради ДАК. Під керівництвом М.В. Афанасьєва розроблені Державні стандарти зі спеціальності «Державна служба», виконано понад 20 науково-дослідних робіт економічної спрямованості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *