Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Програми підвищення кваліфікації

Запрошуємо усіх бажаючих стати учасниками програм підвищення кваліфікації, за якими здійснюється набір!

Підвищення кваліфікації проводиться викладачами кафедри державного управління, публічного адміністрування та економічної політики на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб, а також за рахунок коштів державного бюджету.

Навчання здійснюється у дистанційному форматі у формі відеоконференцій, які включають інтерактивні лекції-презентації, тренінгові заняття, практичні завдання – індивідуально та у складі малих груп, дискусії у інтернет-чатах.

Навчання орієнтоване на державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, а також на усіх зацікавлених осіб!

Усі учасники програми підвищення кваліфікації, які пройдуть навчання, отримають Сертифікати з підвищення кваліфікації (від 1 кредиту ECTS).

Основні програми підвищення кваліфікації наведено за посиланням:

https://www.hneu.edu.ua/programy-treningiv-kursiv-seminariv-majster-klasiv/

За більш детальною інформацією за програмами: Державна політика цифрового розвитку, Запобігання та протидія корупції в Україні, Проекти: сутність, зміст, призначення в сучасному світі. Особливості управління та імплементації, Економіка для неекономістів, Інвайронментальна агресія. Запобігання захвату ресурсів, Система платного природокористування, Менеджмент персоналу в органах державної влади звертайтеся за посиланням: https://cafpubladm.hneu.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *