Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

До уваги студентів факультету економіки і права

На сайті факультету опубліковано відомості з оцінками з екзаменаційних навчальних дисциплін за 2 семестр, які виставлені автоматично за результатами поточної успішності.

Студенти, які не погоджуються з оцінкою, виставленою за результатами поточної успішності (автомат), мають написати власноруч заяву на ім’я декана (форма додається) та надіслати її фотокопію або скановану копію. на електронну адресу деканату факультету економіки і права dekep2001@gmail.com до 3 червня 2020 р.

З моменту отримання такої заяви, попередня екзаменаційна оцінка, сформована на базі поточної успішності (автомату), анулюється та не може бути відновлена, навіть у випадку неуспішного складання екзамену.

Студент, який отримав менше 35 балів за екзаменаційною дисципліною до складання екзамену не допускається та втрачає можливість отримання автомату.

Перша перездача літньої сесії відбудеться в період з 22.06.2020 по 27.06.2020. До перездачі предмета допускаються тільки ті студенти, які отримали допуск (35 балів та більше)

1 курс

2 курс

3 курс

1м курс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *