Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

ПАМ’ЯТКА щодо запобіганнярозповсюдження вірусних інфекцій у гуртожитках ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Під час повернення до гуртожитку студент ОБОВ’ЯЗКОВО повинен виконати наступний алгоритм дій:

  1. Негайно звернутися до медпункту університету, який розташований за адресою: пров. Інженерний 4, гуртожиток №5 «П’ятірочка»,1 поверх для отримання довідки щодо стану здоров’я на момент повернення.
  2. Видану довідку необхідно надати коменданту/черговому гуртожитку.
  3. Якщо студент повернувся до гуртожитку у вихідні дні (субота, неділя), або у вечірній час (після 17.00) температуру тіла йому вимірює черговий гуртожитку з занесенням даних у «ЖУРНАЛ ОБЛІКУ студентів, які прибули до гуртожитку після послаблення карантинних обмежень», а згодом не пізніше наступного робочого дня звернутися до медпункту університету для отримання довідки щодо стану здоров’я на момент звернення.
  4. При виявленні хворих з підвищеною температурою тіла на наступний робочий день студент повинен звернутися до лікаря – терапевта медичного пункту університету Лебеденко Ольги Єгорівни(тел. 050-882-68-30) або Бездітко Марини Борисівни (тел. 067-911-25-91).

5. При виявленні хворого з підвищеною температурою тіла (більше, ніж 38) у вечірній та нічний час, негайно розмістити його в ізоляторі до моменту госпіталізації, викликати машину швидкої допомоги (тел. 103) і простежити його госпіталізацію.

6. Повідомити співробітників медичного пункту університету (тел. 702 65 37) про наявність випадку госпіталізації.

Щоденне вимірювання температури тіла стосується кожного студента, а не тільки тих хто прибули нещодавно до гуртожитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *