Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

11 квітня 2019 р. в ауд. А3 о 12-10 год. відбулась відкрита лекція професора Лусофонського гуманітарно-технологічного університету (Португалія) РУІ КАРЛОСА ЕСТРЕЛА на тему: «СУЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ПОРТУГАЛІЇ» зі студентами, аспірантами та викладачами ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

11 квітня 2019 р. в ауд. А3 о 12-10 год. відбулась відкрита лекція професора Лусофонського гуманітарно-технологічного університету (Португалія) РУІ КАРЛОСА ЕСТРЕЛА на тему: «СУЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ ПОРТУГАЛІЇ» зі студентами, аспірантами та викладачами  ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Після завершення лекції відбувалась дискусія між професором та викладачами щодо розвитку ключових секторів економіки та основних макроекономічних показників діяльності Португалії. Студенти з інтересом задавали питання щодо норм освітньої діяльності у португальських закладів вищої освіти та студентської мобільністю в рамках підписаного договору про освітньо-наукову співпрацю між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та Лусофонським гуманітарно-технологічним університетом (Португалія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *