Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

3. Умови для навчання на факультеті

Навчальний процес повністю технічно забезпечено комп’ютерною технікою, необхідним навчальним обладнанням, приладами; наявне сучасне інформаційне, програмне забезпечення, широко використовуються пакети прикладних програм, розроблено комп’ютерні пакети комплексних завдань за профільними дисциплінами, активно використовується моделювання виробничих процесів, ситуацій. Створено відповідні умови для якісного проведення навчального процесу, забезпечено функціонування навчально-лабораторної бази.

Зважаючи на вимоги часу та потреби роботодавців, на факультеті організовано додаткові заняття з іноземної мови з можливістю отримання сертифіката ВЕС Кембріджського університету, що є підтвердженням високого рівня володіння діловою англійською мовою.

Навчання з профільних дисциплін повністю забезпечено пакетами первинних документів, форм звітності, розроблено комп’ютерні пакети комплексних завдань.

Факультет має свою читальну залу, яка знаходиться в науково-бібліотечному корпусі, кімн.602, тел. 2-20. В приміщенні створені комфортні умови для роботи з літературою, воно укомплектоване фаховою літературою та обладнане комп’ютерами, які підключені до локальної мережі університету та Internet, що дозволяє здійснювати оперативний пошук необхідної літератури та документів з усіх навчальних дисциплін.

З метою підвищення якості самостійної роботи студентів кожна кафедра факультету має персональні навчальні системи за всіма дисциплінами, які представлені на сайті дистанційного навчання ХНЕУ ім. С.Кузнеця.

Крім того, кафедрами укладено договори про співробітництво з промисловими підприємствами та профільними установами, в межах регіону і України. Кафедри факультету мають наукові і творчі зв’язки з відповідними кафедрами провідних вузів.

Факультет співпрацює із закордонними організаціями, а саме:

  • з Державною вищою техніко-економічною школою Інституту економіки і управління (м. Ярослав, Польща) з питань міжнародного співробітництва у галузі вищої освіти;
  • з Федеральним державним автономним освітнім закладом вищої професійної освіти «Бєлгородський державний дослідницький університет» з питань підвищення ролі органів місцевого самоврядування у розвитку суспільства;
  • з Мінським державним економічним університетом  з питань викладання російської мови та мовної підготовки;
  • з Університетом ім. Люм’єра Ліон 2 з факультетом економічних наук та управління, з питань спільної програми підготовки студентів.

Студенти факультету мешкають у гуртожитку № 6. У гуртожитках є аудиторії для занять та підготовки до них, спортзал, пральня, душові кімнати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *