Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ!

Business English Certificate

Кафедра педагогіки та іноземної мови забезпечує підготовку та складання Кембриджського іспиту з бізнес-англійської мови BEC (Business English Certificate, Cambridge) щодо визначення рівня володіння діловою англійською мовою за міжнародними стандартами.

Business English Certificates (BEC) – кембриджські іспити на знання ділової англійської мови. Іспити ВЕС створені для тих, хто працює або збирається працювати в сфері міжнародного бізнесу. Іспити ВЕС оцінюють вміння використовувати англійську мову в контексті міжнародного бізнесу, а так само вміння кандидата спілкуватися англійською мовою на певному рівні з колегами та клієнтами. ВЕС тестує практичні навички володіння мовою в реальних робочих ситуаціях, але при цьому не вимагає спеціальних знань у бізнесі.

Іспит ВЕС розрахований на кандидатів з різним рівнем володіння англійською мовою та включає в себе тести трьох різних ступенів складності: BEC Preliminary, BEC Vantage, BEC Higher.

  • BEC Preliminary (Business English Certificate Preliminary) − розроблено для визначення рівня володіння бізнес-лексикою на рівні Intermediate або B1 за Європейською Шкалою Рівнів. Цей сертифікат свідчить про володіння англійською мовою в обсязі, що дозволяє скласти резюме, заповнити анкету та надати особисту інформацію. Для успішного складання іспиту ВЕС Preliminary кандидатам необхідно дати мінімум 65% правильних відповідей.
  • BEC Vantage (Business English Certificate Vantage) − екзамен на знання ділової англійської мови для кандидатів, що володіють мовою на рівні Upper-Intermediate або B2 і здатних використовувати англійську в повсякденному діловому спілкуванні, вести прийом відвідувачів, повноцінно виконувати роботу в офісі.
    Кандидати, які успішно склали іспит ВЕС Vantage, отримують такі оцінки:
    А (80-100%);
    В (75-79%);
    С (60-74%).
    Кандидати, які не склали іспит, отримують такі оцінки:
    D (55-59%);
    E (0-54%).
  • BEC Higher (Business English Certificate Higher) − визначає рівень володіння діловою лексикою і розрахований на кандидатів, що пройшли навчання або навчаються на рівні Advanced або C1 за Європейською Шкалою Рівнів.

Результати іспиту

Іспит ВЕС перевіряє знання з 4 мовних навичок. Загальна оцінка виставляється за кількістю балів за іспит в цілому. Таким чином, для того щоб скласти іспит необов’язково набирати багато балів за кожний з чотирьох тестів. Підсумкові результати із зазначенням того, як кандидат пройшов кожен блок іспиту, можна подивитися на сайті, ввівши індивідуальні дані, які висилаються кандидатам після реєстрації разом з розкладом. Результати можна дізнатися приблизно через 2 місяці після складання іспиту. Сертифікати можна отримати в центрі тестування приблизно через 6 тижнів після результатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *