Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Майстер-клас для студентів 1 курсу!

куликов 23 вересня 2015 року в навчально-бібліотечному корпусі експертом засобів масової інформації, журналістом Андрієм Куликовим проведено майстер-клас для студентів 1 курсу напряму підготовки 6.030302 «Реклама та зв’язки з громадськістю (за видами діяльності)» на тему «Зв’язки з громадськістю: дорога в двох напрямках». А. Куликов майже 30 років працював на різних посадах у газетах, на радіо та на телебаченні, наразі є ведучим передачі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

Андрій Куликов поділився зі студентами своїм досвідом роботи на радіо, надав поради щодо ведення радіожурналу в університеті: «Радіо вчить цінувати кожне слово, вміти поставити це слово на своє місце й вимовити так, щоб привернути до нього увагу, володіти інтонацією, додавати в голос усмішку, якої слухач не побачить, але почує»

А. Куликов постав перед студентами не тільки як професіонал у ЗМІ, а й як поет. Він вразив присутніх своїм віршем про кохання.

По закінченні майстер-класу Андрій Куликов побажав студентам успіхів у формуванні компетентностей в рекламі та зв’язках з громадськістю, а також пообіцяв, що залюбки відвідає ІНЖЕК знову.

слова

 

Добрі слова на згадку від А. Куликова.

 

 

загальне

 

 

Фото на згадку з майбутніми колегами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *