Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Гавкалова Наталія Леонідівна

Гавкалова Наталія Леонідівна
.

Завідувач кафедрою публічного адміністрування та регіональної економіки.

Вчений ступень: доктор економічних наук .

Звання: професор.

Курси:«Регіональний менеджмент», «Регіональна економіка», «Вступ до публічного адміністрування», «Технології управління персоналом» (на англійській мові), «Методологія наукових досліджень».

Наукові інтереси: проблеми публічного адміністрування, державне управління регіоном, питання ефективності регіонального менеджменту та менеджменту персоналу, проблеми формування та використання синтезованого капіталу регіону.

Додаткова інформація:За період роботи в університеті опубліковано більше 130 наукових праць, в тому числі 6 монографії («», «Соціально-економічний механізм ефективності менеджменту персоналу: методологія та концепція формування», «Формування та використання інтелектуального капіталу» та ін.), 3 навчальних посібника з грифом МОНУ («Менеджмент персоналу»), в основу яких покладені її особисті наукові розробки з проблем менеджменту персоналу, регіонального менеджменту, національної економіки. Гавкалова Н. Л. є керівником магістерських програм «Публічне адміністрування» та «Управління державними фінансами». Кафедра за її керівництвом є провідною для підготовки магістрів державної служби за спеціальностями «Адміністративний менеджмент» та «Економіка». Під керівництвом Гавкалової Н.Л. захищено 6 кандидатських дисертацій.

Контактна інформація: ngavl@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *